середу, 16 грудня 2015 р.

Перевір себе! - Онлайн тест ЗНО-2015 (зовнішнє незалежне оцінювання - усі варіанти)

За посиланням нижче є можливість обрати предмет і скласти тест ЗНО з автоматичним підрахунком балів. Якщо Вам цікаво: "Скільки б балів Ви набрали?" - пройдіть тренувальний тест з обраної дисципліни!
На сторінці опубліковані онлайн-тести для підготування до ЗНО-2015. Усі завдання було використано Українським центром оцінювання якості освіти під час проведення ЗНО 2010―2014 років. Тренувальні тести допоможуть вам перевірити свої знання та оцінити їх за шкалою від 100 до 200 балів. Порядок нарахування балів такий, як і на реальному тестуванні.
Готуватися до ЗНО онлайн можна з тих предметів, з яких проводиться тестування, українською або російською мовою*. Усі варіанти відповідають характеристикам тестів УЦОЯО.
Увага примітка! На тестуванні з української, російської та іноземних мов учні виконують творче завдання. Бали за нього додаються до набраних тестових балів.

1 коментар:

  1. Прывітанне, я Хелена Хуліё з Эквадора, хачу пагаварыць пра спадара Бенджаміна на гэтую тэму. аказвае мне фінансавую падтрымку, калі ўвесь банк у маім горадзе адмовіўся ад маёй просьбы прадаставіць мне крэдыт у 500 000,00 долараў, я паспрабаваў усё магчымае, каб атрымаць пазыку ў маіх банкаў тут, у Эквадоры, але ўсе яны адхілілі мяне, таму што мой крэдыт быў невялікім, але з Божай ласкай я даведаўся пра містэра Бенджаміна, таму вырашыў паспрабаваць падаць заяўку на крэдыт. Бог жадае, каб яны выдалі мне крэдыт у памеры 500 000,00 долараў на просьбу аб пазыцы, якую мае банкі тут, у Эквадоры, адхілілі мяне, гэта сапраўды было дзіўным з імі, і мой бізнес ідзе добра. Па электроннай пошце / WhatsApp звяжыцеся, калі вы хочаце атрымаць крэдыт ад іх. Lfdsloans@outlook.comWhatsApp Кантакт: + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити